Alles over
Onze zalen

De C.T. Storkzaal en de Foyer zijn geheel afsluitbaar en geschikt voor een zakelijke bespreking in een ontspannen, besloten atmosfeer. Het Theater en de Serre hebben een meer open, ruimtelijk karakter en zijn geschikt voor grotere groepen. Iedere verdieping is uitstekend bereikbaar per lift en uiteraard beschikken we over een mindervalidentoilet.

C.T. Storkzaal

De C.T. Storkzaal is een zeer exclusieve vergaderruimte uitermate geschikt voor een (grote) vergadering, maar ook voor een uitreiking. Van alle gemakken voorzien op het gebied van audiovisuele middelen beschikt de zaal over een fraai balkon en over een eigen toiletgroep.

  • Geschikt voor groepen van: 4 tot 100 personen

Foyer

De Foyer is een aangename en besloten ruimte onder het balkon van het Theater. Letterlijk het middelpunt van De Verééniging. Een prettige ruimte die wordt omsloten door het lobby-café, de bistro en het Theater en voor uitbreiding kan zorgen van elk van deze ruimtes. De Foyer kan worden afgesloten met een prachtige stalen glaswand wat zorgt voor een intieme sfeer. Uitermate geschikt voor een receptie of jubileum.

  • Geschikt voor groepen van: 30 tot 50 personen

Theater

Het Theater is één van mooist gerevitaliseerde monumentale podiumzalen van Twente en omstreken. Anno 2021 is de zaal inclusief balkon, vide en podium, volledig in ere hersteld en beschikt het over een prachtig podium met theaterverlichting, een goede geluidsinstallatie, bewegend licht en presentatiemogelijkheden via draadloze beamer en scherm. Er is een DMX-inprikmogelijkheid voor een light-jockey, voor extra geluidsapparatuur en voor een DJ of drive-in-show aanwezig. Perfect voor een bedrijfsfeest, presentatie of eigenlijk alles waar nét wat meer ruimte voor nodig is.

  • Geschikt voor groepen van: 100 tot 400 personen
Laat van je horen Heb je vragen?

Redenen genoeg om Grand café & boetiekhotel De Verééniging met een bezoekje te vereren. Frank Hendriks, zijn zoon Simon en het volledige team heten je van harte welkom. Samen doen wij er alles aan om het onze gasten naar hun zin te maken, zodat zij zich hier thuis voelen. Of het nu gaat om een ontspannen etentje, en bijzonder diner, een buitengewone vergadering of een onvergetelijk (trouw)feest. Wij staan voor je klaar!

Contact