Alles over
Trouwen

Als er één dag in je leven vlekkeloos moet verlopen dan is dat wel de dag waarop je je ja-woord geeft. Het team van De Verééniging staat voor perfectie van jullie bruiloft.

Plan je perfecte dag
Trouwen avond Trouwen groepsfoto Trouwen confetti

‘Creëer je droombruiloft’ en stel zelf jullie perfecte dag samen. Direct en vrijblijvend een offerte op maat, die je altijd kan terugvinden en aanpassen in jullie eigen online omgeving. Kies je voorkeursdatum, de drankjes, het gewenste diner en een late-night snack. Een Gin Tonic & Cocktailbar? Kan ook. En ben je uitgepuzzeld, dan komen jullie langs, leiden we jullie rond en nemen we samen alles rustig tot in de puntjes door tijdens een persoonlijk gesprek. Dit natuurlijk onder het genot van een heerlijke kop koffie. Zo komt jullie huwelijk bij De Verééniging écht tot leven!

Ceremonie

De Verééniging is dé plek voor een prachtige huwelijksvoltrekking en een vaste trouwlocatie van de gemeente Hengelo. Binnen in de mooiste ceremoniezaal van Twente of buiten in ons sfeervolle stadspark aan het water, jullie ja-woord is een feestje op zich.

Toost

Na afloop van de trouwceremonie is het tijd om feestelijk te toosten met een lekker glas bubbels op jullie kersverse huwelijk en het aansnijden van de bruidstaart. De eerste felicitaties worden in ontvangst genomen. Een speciaal moment!

Diner

In een intieme setting samen aan tafel met alleen je ouders, familie en allerbeste vrienden. Of een groots en sprankelend feestmaal. Onze chef en zijn team gaan elke uitdaging aan. Van exclusief 5-gangen diner tot een uitgebreide Ofyr Experience op een mooie zomerdag in ons prachtige stadspark.

Feest

Haar bijnaam ‘Paradiso van het Oosten’ stamt al uit de jaren ’70. Het Theater, één van de mooist gerevitaliseerde monumentale podiumfeestzalen inclusief balkon, vide en podium! Volledig in ere hersteld en onder het hoge zadeldak met de spectaculaire kroonluchters waan je je nog altijd in een van de meest exclusieve clubs. Jullie feest is gegarandeerd een succes!

Ben je op zoek naar de perfecte manier om jullie droombruiloft af te sluiten. Kies dan voor een overnachting in onze bruidssuite met royaal hemelbed en vrijstaand bad in de kamer. Na een dag van feesten komen jullie hier volledig tot rust en beleven jullie ongetwijfeld een romantische en onvergetelijke huwelijksnacht!

Vieren jullie je bruiloft in 2022 bij De Verééniging? Ter felicitatie bieden wij jullie, op jullie trouwdag, een gratis overnachting aan in onze bruidssuite incl. champagne en ontbijt ter waarde van € 275 ,-.

Vul de onderstaande gegevens in en download direct onze brochure.

    Laat van je horen Heb je vragen?

    Redenen genoeg om Grand café & boetiekhotel De Verééniging met een bezoekje te vereren. Frank Hendriks, zijn zoon Simon en het volledige team heten je van harte welkom. Samen doen wij er alles aan om het onze gasten naar hun zin te maken, zodat zij zich hier thuis voelen. Of het nu gaat om een ontspannen etentje, en bijzonder diner, een buitengewone vergadering of een onvergetelijk (trouw)feest. Wij staan voor je klaar!

    Contact