Alles over
Feesten

Er is altijd reden voor een feestje! Een verjaardag, jubileum, bedrijfsfeest of exclusieve manifestatie, de gelegenheid bepaal je zelf. Wij ontvangen jouw gasten met open armen.

Creëer je eigen feest
Champagne feest Feestje sterretjes

‘Creëer je eigen feest’ en stel vrijblijvend je eigen draaiboek en offerte samen. Je kiest de gewenste datum, de gewenste tijden, de dranken, de lunch- en/of dinermogelijkheden en alles wat er bij jouw festiviteit komt kijken. Vervolgens prikken we samen een datum om het programma tot in detail te bespreken. Je bestaande offerte blijft beschikbaar in je eigen online omgeving.

Feestavond

Waan je in een van de meest exclusieve clubs van Europa. Ons Theater, dé podiumfeestzaal van Twente en omstreken, is het betoverende decor van jouw feest waarin een spel van bewegend licht en opzwepende muziek ieder gezelschap naar de dansvloer weet te lokken. De voetjes gaan standaard van de vloer onder het hoge zadeldak met haar imposante kroonluchters.

Babyshower

Terwijl de babybuik ronder en ronder wordt en de uitgerekende dag dichterbij komt, is het moment om een babyshower aangebroken. Zet de moeder in spé in het zonnetje en vier samen het nieuwe leven met een uitgebreide high tea, picknick in het park, lunch of diner. Onder het motto “alles kan, niets moet” is bij een babyshower alles toegestaan.

Huwelijksjubileum

Of je nu 5, 10 of 25 jaar samen bent, bij Grand café & boetiekhotel De Verééniging maken we van jullie jubileum een memorabel moment. Een receptie, een gezellige borrel met heerlijke hapjes, een diner of een swingend avondfeest. Alles kan. We denken graag mee over de invulling; wat te denken van een thema? Duik terug in de tijd naar het jaar waarin jullie getrouwd zijn…

Bijeenkomst

Samen het oude jaar afsluiten of het nieuwe beginnen. Het inluiden van de zomer, een jaarvergadering of kwartaalbijeenkomst. Jullie traditionele samenzijn op een eigentijdse locatie voor jouw afdeling, vereniging of business/serviceclub. Lekker ontspannen borrelen in het park tijdens de Ofyr Experience, een chic gangendiner, een activiteit of een spreker. We denken graag met je mee.

Een feestelijk evenement dat alles heeft behalve een iconische ambiance? Het best bewaarde geheim van Twente… Een high-end locatie, waar collega’s elkaar beter leren kennen en families en vrienden een onvergetelijke avond uit beleven. Bij De Verééniging kun je zowel in klein als groot gezelschap genieten in privésfeer.

Laat van je horen Heb je vragen?

Redenen genoeg om Grand café & boetiekhotel De Verééniging met een bezoekje te vereren. Frank Hendriks, zijn zoon Simon en het volledige team heten je van harte welkom. Samen doen wij er alles aan om het onze gasten naar hun zin te maken, zodat zij zich hier thuis voelen. Of het nu gaat om een ontspannen etentje, en bijzonder diner, een buitengewone vergadering of een onvergetelijk (trouw)feest. Wij staan voor je klaar!

Contact