Alles over
Eten & drinken

Uit eten gaan moet een feestje zijn. Geen poeha of poespas, maar lekker culinair genieten. De Verééniging is ongedwongen en toegankelijk, de gerechten ongecompliceerd en puur.

Reserveren
Eten met kruiden Eten en drinken Hapjes Vlees eten

De Verééniging biedt gasten de ruimte en de gezelligheid om de hele dag te vertoeven. Bij ons draait het allemaal om smaak en kwaliteit. Van zakenlunch, tot familiediner en van cocktails drinken met vrienden tot dansen in de late uurtjes. In de zomer geniet je op ons terras van de zon in het fraai aangelegde park. Liever in alle rust aan het werk? We beschikken over goede Wifi en heerlijke koffie.

Bistro

Als fan van de Argentijnse wijze waarop vlees, vis en groenten worden bereid, heeft de Asado-grill een speciaal plekje in onze open keuken. De lekkerste à la carte gerechten worden hier speciaal voor jou bereid. Bij De Verééniging ervaar je, behalve heerlijk eten, een fantastische beleving. Wij maken uit eten gaan bijzonder voor al onze gasten!

Lobby-café

Een sfeervolle ontmoetingsplek waar je plaatsneemt in een van de comfortabele zitjes of aan de royale bar. We serveren fijne bieren, hemelse wijnen en oogverblindende cocktails gecombineerd met de lekkerste borrelhapjes.

Lunchen

Lekker lunchen met heerlijk belegde broodjes, tongstrelende salades en een verrassende uitsmijter. Zin in een frisse ijscoupe of gebakje bij de koffie? Ook die zijn van de partij.

We werken graag met dagverse ingrediënten passend bij de seizoenen, waarbij kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zo komt ons vlees van ‘De Hoeve’, een biologische slagerij dat zijn rundvee, varkens en gevogelte uitsluitend herbergt op landerijen in Twente en de Achterhoek. Werken we met vis voorzien van het MSC keurmerk en verwerken wij, waar mogelijk, biologisch geteelde aardappels, groente en fruit in onze gerechten. Ons brood komt van lokale bakkers, die hun eigen graanteelt hebben in Twente. Dit betekent verantwoord genieten!

Vul de onderstaande gegevens in en download direct onze brochure.

    Laat van je horen Heb je vragen?

    Redenen genoeg om Grand café & boetiekhotel De Verééniging met een bezoekje te vereren. Frank Hendriks, zijn zoon Simon en het volledige team heten je van harte welkom. Samen doen wij er alles aan om het onze gasten naar hun zin te maken, zodat zij zich hier thuis voelen. Of het nu gaat om een ontspannen etentje, en bijzonder diner, een buitengewone vergadering of een onvergetelijk (trouw)feest. Wij staan voor je klaar!

    Contact